Vakumlu saklama torbaları Manuel hava pompası Katlanabilir Giysi Organizatör Mühür Sıkıştırılmış Seyahat Tasarruflu çantalar paket torbaları

₺119.05 ₺72.53

L
M
S
Sku: w1163
Etiketler: Vakumlu Saklama Torbaları, güçlü seyahat organizatör, aksesuar tasarrufu, giysiler için vakum torbaları, Çantalı, yerden tasarruf sağlayan aksesuarlar.

Özellikler:

*100 % marka yeni ve yüksek kaliteli.

*2 pratik boyutta 6 vakum torbası: 3 orta (80 x 60 cm) ve 3 küçük (70 x 50 cm).Eşarp, çorap ve ayakkabı, minder ve kışlık giysiler gibi farklı boyutlardaki eşyaları saklamak için farklı boyutlarda vakum torbaları.

* %80'e varan yerden tasarruf: Sezon değişimi sırasında, vakumlu poşetler ile giysi ve yatak tekstillerini saklarken %80'e varan yerden tasarruf edebilirsiniz.El pompası kullanabilirsiniz, elektrikli pompa, elektrikli süpürge, etc.to havayı vakumlayın, böylece bavulda çok daha fazlasını paketleyebilir veya bavulda saklayabilirsiniz. wardrobe.In ayrıca vakum torbaları dış mekan kullanımı için de uygundur.

*%100 hava geçirmez sızdırmaz: çift sızdırmazlık şeritleri ve üçlü emniyetli valf sayesinde hava tamamen vakumlanabilir ve asla torbaya geri akmaz.Vakum torbaları ile tekstiller toz, nem, akar ve böceklerden güvenli bir şekilde korunur.Mahzende veya yatağın altında olsun, torbanın içeriği %100 korumalı kalır.

*Yüksek kaliteli malzemeler ve tekrar kullanılabilir: polietilen (PE) ve poliamid (PA) kompozitinden yapılmış vakum torbaları ve çok yumuşaktır.Vakum torbalarına, giysilere, yorganlara zarar vermez, etc.In ek olarak, vakum torbası mükemmel nem direncine, aşınma direncine, yırtılma direncine, dayanıklılığa ve tekrar kullanılabilirliğe sahiptir.

Özellikler:

*Malzeme: PA + PE

*Boyut: 80x60 cm, 70x50 cm

* Renk: Şeffaf

Paket içeriği:

6×Vakum torbaları(3 ADET 80x60 cm+3 ADET 70x50 cm) + 1×Manuel hava pompası (rastgele renk)

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin

  • Marka Adı - VİBRATİT
  • Model Numarası - vakum torbaları
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak