Duvara monte çöp torbaları Tepsi saklama kutusu Çok Amaçlı plastik poşetler Tutucu Raf Mutfak Sofra Çeşitli Eşyalar Organizatör

₺69.30 ₺50.51

L
M
S
Sku: w1629
Etiketler: mantar mutfak, silkion mutfak aksesuarları, baharat mutfak depolama, mutfak düzenleyici elementv, organizatör duyas, yenilebilir saklama torbaları, tanımsız pantolon, örgüt mutfak plastik, organizatör mutfak hazırlar, çanta organizatör örgütü.

Tanım

Mükemmel malzeme: çok amaçlı duvara monte çöp torbaları tepsi saklama kutusu plastik tutucu için profesyonel, aşınma direnci, iyi depolama, uzun süre kullanmanıza izin verir.

Kullanım için uygun: koruma kapağı ile güvenlik tasarımı çok amaçlı duvara monte çöp torbaları tepsi saklama kutusu plastik tutucu, temizledikten sonra, bir sonraki kullanımınız için temiz ve rahat tutmaya devam edebilirsiniz.

Temizlemesi kolay: temizleyebilirsiniz quickly.it temizlenebilir ve içine konabilir cupboard.It çok fazla yer kaplamaz ve iyi tutulabilir.

Mağazamda ara: galon çöp sepeti, mutfak çantası, ekstra büyük mutfak çöp tenekesi, gıda çöpü, alüminyum saklama dolabı, örgü asılı sepetler, duvara monte depolama sepeti, ağır taze uzatma torbaları, soğan file çantalar.

Çöp torbası tutucusunun iyi haslığı ve tekrar kullanılabilir olması israfı azaltabilir.

Belirleme:

Tip: Depolama Tutucular ve Raflar.

Uygulanabilir Alan: Mutfak.

Malzeme: PP.

Renk: beyaz, haki, gri mavi, yeşil.

Boyutu: 20 * 12.3 * 10 cm.

Not:

Farklı bilgisayar çözünürlükleri nedeniyle biraz renk bozulmaları olabilir.

Farklı bilgisayar çözünürlükleri nedeniyle boyut hataları olabilir.

Paket şunlardır:

1 * Duvara monte çöp torbaları tepsisi.

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - PP
  • Tarz - Modern Tarz
  • Kırık geldi, kullanamazsın

    Anonymous | 2022-07-19

    Puanınız : 1

    Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak