Profesyonel Tıbbi duruş düzeltici Kemer Ayarlanabilir Klavikula Omurga Sırt Omuz Bel Erkekler Kadınlar Duruş Düzeltme YENİ

₺89.62 ₺37.60

L
M
S
Sku: w22464
Etiketler: Kemer, grup, Masaj, boyun yumru düzeltici, geri düzeltici.

72H Nakliye

Boyut Grafik:

S: Ağırlık için uygun: 20-40kg

M: Ağırlık için uygun: 40-80kg

L: Ağırlık için uygun: 70-100kg

XL: Takım Elbise için ağırlık: 80-120 KG

Paket içeriği:1 x Geri Düzeltici

Özellikler:

1.AYARLANABİLİR BOYUT: 3 Boyut Mevcuttur.Şekil 8 Nefes alabilen ve lateks içermeyen ayar kayışına sahip Sırt Postür Düzeltici.

2.GENEL DÜZELTME: Omuz Desteği Desteği Üst Sırtınızı doğru konuma geri çekin.Ve sonra iş veya yaşam sırasında tüm vücut duruşunuzu geliştirin.

3.İstediğiniz ZAMAN kullanın: Sadece bilgisayarda otururken veya araba kullanırken değil, aynı zamanda spor yaparken veya bahçecilik yaparken de kullanabilirsiniz.Dahası, ev işi yaparken veya TV izlerken evde kullanabilirsiniz.

4.PRATİK: Hafif neopren ile dosyalanmış duruş desteği, giysilerin altına veya üstüne rahatça takılabilir.Bütün gün duruşunuzu düzeltin.Kendiniz takabilir ve ayarlayabilirsiniz.

5.GÜNLÜK kullanım: Bu hafif sırt desteği günlük olarak giyilmelidir.İlk birkaç gün sadece 10-20 dakika giyin, her gün 10 dakika ekleyin.Sırtınız ve omuzlarınız yavaşça ayarlanacak ve doğru duruş için kas hafızası oluşturacaksınız.

İşlevler:

Kas ağrısının giderilmesi

Ön düzlemin koronal ve kereste bölümü vücudun yerçekimi dengesini korur, kaslar üzerindeki yükü azaltır, ağrıyı düzeltir ve hafifletir ve kötü duruşlar boyun ve omuz ağrısına ve hatta baş ağrısına neden olur

Korumanın rolü

Giymek rahat ve nefes alabilir, genç ve yaşlı erkekler ve kadınlar dahil herkese uygulanabilir, sırtın düzeltilmesinde iyi bir rol oynayabilir.Uzun süre ayakta durma, oturma veya aynı duruşu sürdürme nedeniyle sırt ve omuz ağrısı olan işçiler için geçerlidir

Ayarlamak ve giymek kolay

Evrensel boyut, giymesi kolay, herhangi bir yardım almadan, kendiniz bir poz düzeltici çıkarabilir ve takabilirsiniz

Ürün Detayları

  • Malzeme - Kompozit Malzeme
  • Etki - Kemik Bakımı
  • Parça Sayısı - Bir Birim
  • Marka Adı - CRXYJ'NIN sohbeti
  • Uygulama - geri
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Öğe Türü - Diş Telleri ve Destekler
  • MARAVILLOSO

    Anonymous | 2022-09-26

    Puanınız : 5

    Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak