4D Dev Ağaç Folyo Balon Mumya Balonlar Cadılar Bayramı Dekoratif Balonlar Parti Dekorasyon Malzemeleri Pencere Kapı için Ev Bahçe

₺11.01 ₺7.60

L
M
S
Sku: w2556
Kategori: Etkinlik ve Parti
Etiketler: dev ağaç, cadılar bayramı mumya balonları, doğum günün kutlu olsun balon, 40 doğum günü, oyuncak yarasa, büyük kabak.

Mermi Noktaları:

1、Zarif Görünüm: Cadılar Bayramı alüminyum film balonu mumya ve ölü ağaç tasarımlarıyla birlikte gelir ve parlak renklerde açıkça basılmıştır.Canlı görünümü onu Cadılar Bayramı süslemeleri için bir zorunluluk haline getirir.

2、Cadılar Bayramı için uygun: Bu Cadılar Bayramı alüminyum film balonu, Cadılar Bayramı partinizi dekore etmenin ve Cadılar bayramınızın tadını çıkarabilmeniz için korkunç bir Cadılar Bayramı atmosferi yaratmanıza yardımcı olmanın mükemmel bir yoludur.

3、Geniş Uygulamalar: Bu Cadılar Bayramı alüminyum balon çok çeşitli şekillerde kullanılabilir.Kapıları, duvarları, pencereleri, bahçeleri, partileri, aşamaları süslemekten çekinmeyin, etc.It çocukların dikkatini çekecek.

4、Kullanımı Kolay: Bu Cadılar Bayramı alüminyum balon kullanımı çok basittir.Şişirme girişi, şişirmeniz ve söndürmeniz için çok uygundur.Balonumuz ile helyum ile kolayca doldurabilir ve ayağa kalkabilirsiniz.

5、Mükemmel Malzeme: Bu Cadılar Bayramı alüminyum film balonu, mükemmel dayanıklılık ve aşınma direnci için kaliteli alüminyum film malzemesinden yapılmıştır.Bu nedenle, ürünlerinin kalitesi konusunda endişelenmenize gerek yok.

Açıklama ve Özellikler:

Bu Cadılar Bayramı alüminyum film balonu, Cadılar Bayramı partiniz için mükemmel bir dekorasyondur.Güzel görünümü ve net baskısı partinize korkutucu bir atmosfer katacak.

1. Üstün bir alüminyum film malzemesinden hazırlanmış, süper dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı.

2. Uygun bir şişirme girişi ile tasarlanmış, şişirmeniz veya söndürmeniz kolaydır.

3. Geniş bir uygulama yelpazesi ile kapıları, duvarları, pencereleri, bahçeleri ve daha fazlasını süslemek için kullanabilirsiniz.

Özellikler:

Adı: Cadılar Bayramı Alüminyum Film Balon

Malzeme: Alüminyum Film / Alüminyum Folyo

Süreç: Baskı

Boyut:

Anne: 56x40 cm / 22. 04x15. 74in

Dev Ölü Ahşap: 137x96 cm / 53. 93x37. 79in

Not:

Şişirilmemiş balonlar satıyoruz.

Pompadan gelen hava balonun yüzmesine neden olmaz.

Rüzgara ve güneşe, yüksek sıcaklığa, keskin nesnelere ve aşırı sürtünmeye maruz kalmaktan kaçının.

Balon, doğal bir limite sahip lateks veya alüminyum film malzemesine bölünmüştür, bu nedenle doğru şekilde şişirilmesi önerilir, limitin üzerinde hasar meydana gelir.

Ambalaj Listesi:

1 * Cadılar Bayramı Alüminyum Film Balon

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

  • Adet sayısı - 1 adet
  • Set Türü - NO
  • Model Numarası - Cadılar Bayramı Balonları
  • Sınıflandırma - Ballon
  • Toptan Satış Türü - NO
  • Neden - yeni yıl
  • Şekil Stili - Çizgi Film Amnimal
  • Malzeme - Alüminyum Folyo
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak