YELANGU Profesyonel Kablosuz Kumanda Uzaktan Kamera Kaymak Motozied Video Karbon Fiber Parça Raylı Sessiz Motor Zaman Atlamalı

₺988.31 ₺434.82

L
M
S
Sku: w258101
Etiketler: kamera kaydırıcısı, kamera için kaydırıcı, kamera kaydırıcı parça, oyuncak bebek.

LÜTFEN KAMERA KAYDIRICISININ PİL İÇERMEDİĞİNİ UNUTMAYIN!

Bazı ÜLKELER ULAŞIM NEDENLERİNDEN DOLAYI PİL TAŞIMAMAKTADIR.

KAYAR RAY, EVRENSEL F970, F750 VE F550 PİLLER KULLANIR.

Profesyonel Elektrikli Kamera Kaymak DSLR Kamera için Motorlu Video Karbon Fiber Parça Raylı Sessiz Kablosuz Uzaktan Kumanda

1.Motor ve kayış çıkarılabilir ve çalışma modunu fotoğrafçılık ihtiyaçlarına göre eletrik olarak manuel olarak değiştirebilirsiniz.

2.Denge çekiş tasarımı, daha kararlı ve sarsıntı önleyici 4 rulman makaralı taşıyıcı kullanın, kararlı video ve net fotoğraf resimleri sağladığınızdan emin olun.

3.Odaklama çekimi ve geniş açılı çekim available.It hızlandırılmış çekim, video çekimi ve otomatik gidiş dönüş çekimini destekler.Zaman atlamalı çekimde kayma hızını ve resim numaralarını otomatik olarak ayarlayabilirsiniz.

4.Elektrikli kamera kaydırıcısı, Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Samsung ve PENTAX kamera gibi çoğu DSLR kamera, video kamera ve mikro kamera ile uyumludur. 6 adet Deklanşör Kablosu (C1, C3, N1, N3, S1, S2) dahildir.

5.Kaydırıcı, taşıması kolay, birlikte verilen taşıma çantasında saklanabilir.

6.Not: AB noktası önceden ayarlanmış olmalıdır.Kamera ve tripod döngüsü kafa pakete dahil değildir.Elektrikle çalıştırıldığında sürgünün yük kapasitesi 22 pound/10 kilogramı geçmemelidir.

Not

RU yurtdışı depolarından gönderilen ürünler cep telefonu klipslerini ve top kafalarını içermez

Sistemin yeni sürümünün yükseltilmesine ek olarak, hafıza fonksiyonu, Hall anahtarı indüksiyon manyetik alanı ve çarpışma önleme fonksiyonu da eklenmiştir.

L80TC, L60TC ve L100TC yeni sürüm,L80RC ve L100RC eski sürüm

Pil hakkında

Bazı ülkelerin ulaşım nedenlerinden dolayı pil taşımadığını lütfen unutmayın.Bu sürgülü ray, evrensel F970, F750 ve F550 piller kullanır.

  • Paket - Evet
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Boyut (GxYxD) - 117X23X8 Cm
  • Uyumlu - Kameralar
  • Model Numarası - L80RC
  • Ağırlık - 4500G
  • Marka Adı - YELANGU'NUN
  • Sertifika - CE
  • Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak