Canon için lens adaptör halkası EOS EF-S BAJONETT Lens SONY NEX E Dağı Kamera EOS-NEX Adaptör Halkası NEX-7 NEX-5 NEX - 3 Sıcak Satış

₺123.23 ₺88.67

L
M
S
Sku: w271912
Etiketler: Lens adaptör halkası, nikon f-sony e montaj adaptörü, M39, Contax, m42 helicoid adaptörü, sony'den canon adaptörüne.

Canon için lens adaptör halkası EOS EF-S BAJONETT Lens SONY NEX E Dağı Kamera EOS-NEX Adaptör Halkası NEX-7 NEX-5 NEX-3

Özellikler: 1.Alüminyum-magnezyum alaşımlı halka gövdesi: ince bakır süngü (lensi takmaz), mükemmel işçilik, süngü 2 ile sıkıca birleştirilmiştir.Ayarlanabilir ve odaklanabilir: Lens makro işlevini oynatın ve sonsuza odaklanabilir 3.İyi Malzeme: yüksek kaliteli bakır ve alüminyum alaşımlı hassas üretim, mükemmel çalışabilirlik ve dayanıklılık sağlar4.Özellikler: tam manuel kontrol, manuel odaklama, diyafram önceliği, sonsuz odak 5.İnce ve hafif: Taşınabilir boyut, taşıması ve kullanımı kolaydır.Açıklamaları: Kolay çekim, kayıt ömrü basit ve eğlenceli hale geldi.Küçük ve zarif, mikro fırçasız motor titreşim bastırma doğruluğu çok yüksektir, ancak küçük boy, hayal gücünün ötesinde performans.Özellikler:Model: EOS-NEX Malzeme: Alüminyum alaşım Kamera: sony nex - 5 için. nex-3. NEX-5N. nex-c3. NEX-5R. nex-f3. nex-7. nex-6 ve tüm nex serisi Renk: Siyah Paket İçerir: 1 x Kamera lens adaptörü Notlar: 1. Nedeniyle farklı görüntüler arasındaki farklar, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz. 2. Manuel ölçüm ve farklı ölçüm yöntemleri nedeniyle, lütfen 1-3 cm sapmaya izin verin.Teşekkürler!

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Marka Adı - ACEHE'NİN
  • Model Numarası - EOS-NEX'İN
  • Uyumlu Marka - SONY, Minolta
  • Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak