AURO Popüler Ürünler 2022 Ücretsiz Kargo Vakum Popo Kaldırma Meme Büyütme Meme Meme Artırıcı Makinesi Salon Ekipmanları

₺7 099.29 ₺5 679.39

L
M
S
Sku: w35746
Etiketler: mısır göğüsler, er367 meme, dehşet bir erkek karavanlar, penis büyütme, büyütmek meme boyutu masaj, seks keşif lola vakum pompası, göğüs kremi erkek büyütme, tanımsız pantolon, feedin meme, göğüs büyütme pompası ortamı.

AURO Popüler Ürünler 2021 Ücretsiz Kargo Vakum Popo Kaldırma Meme Büyütme Meme Meme Artırıcı Makinesi Salon Ekipmanları

Çalışma Prensibi:

Bu alet, fizyoloji ve fiziksel emme teorisi temel prensibi altında gelişen en etkili ve doğrudan meme yapım aletidir.Ve hafif ama konsantre etkisi, kas dokusunu çoğunlukla çalıştırabilir(göğüs kası gelişir-sinir dokusunun yanında-sonunda hipofize ulaşır) ve hipofizi hormon salgılaması için uyarır, böylece kas dokusunun esnekliğini ve lif işlevini yerine getirir, ayrıca memeyi doğal olarak büyütür ve effectively.It doğu dişil fizyolojisine uygundur ve insan vücuduna zarar vermediği, ancak meme güzelliğini etkilediği yıllarca süren klinik onay.

Emme:

Ana Uygulama:

Mikro elektrik prensibi

Mikro elektrik vücuttan geçtiğinde manyetik alan oluşturabilir.Elektromanyetik dalga memelerden geçtiğinde, bir tür karıncalanma hissi yaratır, çünkü manyetik alan vücudun içindeki blok kısmını tarar, meme bezlerinin genini aktive eder ve yeniden büyümesini sağlar, lenfatikten geçer, lenf dolaşımını hızlandırır, bu şekilde meme yağını yeniden doğurabilir ve etkiyi elde edebilir göğüs büyütme.

Ritim fiziksel emme prensibi

1. Biyonik teknolojiyi kullanır, östrojeni memeye yönlendirir ve memeyi eylem hedefi haline getirir, bu şekilde meme yağının birikmesini ve göğüsleri büyütmesini sağlar.

2. Güçlü hareket, kaslara bol miktarda egzersiz yapabilir, bu arada doğal bir meme bakımı elde etmek için östrojen terlemesini uyarır.

3. Emme, kas sistemine egzersiz yapabilir ve elastikiyetini artırabilir, böylece memeyi kaldırabilir ve sıkılaştırır.Emme ve serbest bırakma hareketi göğüs kasına ve meme bezlerine stimülasyon verebilir, sonunda memenin büyümesini uyarır.

4. İşlev lenfatikten geçebilir, lenf dolaşımını hızlandırabilir, bu da tümörü ortadan kaldırmak, meme hastalığını savunmak, artışı dengelemek için iyi bir etki yaratabilir.

Titreşim prensibi

Mikro dalga titreşimi, meme bezlerinin tabanına sürekli bir aktivasyon sağlayabilir, meme veya sarkık memeye spor yapabilir ve yeniden büyümesini sağlayabilir.

Etki

Titreşim masajı: Kan ve lenf dolaşımını hızlandırın, kaslara egzersiz yapın, kasları gevşetin, kolay yorun.

Foton: Cildi hassas ve pürüzsüz hale getirin, vücut tarafından emilen özü teşvik edin

Meme bakımı: Meme büyüt, meme kaldır, meme ucunu değiştir, göğsü değiştir, meme elastikiyetini geri kazan

Yüz bakımı: İnce yüz, siyah nokta emmek, koyu göz yuvasını azaltmak, göz torbasını çıkarmak, soğuk lipoliz cihazını değiştirmek, sarkık canthus'u kaldırmak.

Sırt bakımı: Vakum metabolizması, cilt çizik tedavisi, akupresür tedavisi, lenf de-toksin, sıkı bağlamak cilt, cilt esnekliğini güçlendirmek

Özellikler:

dış boyutlar

48*32*12.5 cm

paket boyutları

58 * 48 * 24 cm

net ağırlık

5.0 kg

brüt ağırlık

7kg

gerilim

100-240V

güç

120

  • Boyut - Multi Size SML
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Model Numarası - Au-6802
  • Sertifika - CE
  • Uygulama - Göğüs
  • Öğe Türü - Masaj ve Rahatlama
  • Marka Adı - AURO
  • Malzeme - abs
  • Satıcı her zaman temas halindedir. Her şey yolunda.

    Anonymous | 2022-08-31

    Puanınız : 5

    Mallar, belirtilenden çok daha hızlı bir şekilde 1,5 haftada çok hızlı geldi. İyi çalışıyor. Fiyat 13.700

    Anonymous | 2022-07-18

    Puanınız : 5

    Bayıldım

    Anonymous | 2023-01-04

    Puanınız : 5

    Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak