Gizemli Kedi Gözü Tırnak Yama Jöle Sakız ile 24 ADET Nail Art Etiketler Koleksiyonu Manikür Folyo DIY Nailart çıkartma tırnak Aksesuarları

₺85.25 ₺58.86

L
M
S
Sku: w3895
Etiketler: hobi çekmece organizatörleri, kumaş kozmetik düzenleyici, para kutusu gizemi, a1 cep telefonu kılıfları kapakları, metalik boya makyaj organizatör, göz yamaları ch, makyaj aynalı makyaj, tanımsız pantolon, cu göz yamaları, nailart yapay elmas tırnak.

Her güzellik öğrencisi için olmazsa olmaz olan para, emek ve zamandan tasarruf ederek gizem ve moda dolu yeniden kullanılabilir tırnak çıkartmaları. ???Ana Özellikler

BENZERSİZ tasarım ✨ ✨

Sıradan tırnak yamalarından farklı olarak, tırnak yamalarımız gizemli kedinin gözüne dayanır ve her birinin farklı bir tasarımı vardır.Her zaman en göz alıcı olan her fırsatta giyebilirsiniz.

PAKET İÇERİR ✨✨

eller ve ayaklar için 24 tırnak yaması.Samimi ve güvenli malzemelerden yapılmış, geleneksel ojeden daha hafif bir tada sahiptir ve güzel tırnaklarınıza zarar vermez.

YENİDEN KULLANILABİLİR JÖLE TUTKALI ✨ ✨

Tırnak yamasının servis ömrünü uzatmak ve maliyetinizden tasarruf etmek için her pakette profesyonel jöle tutkalı (24 adet) bulunur ve ayrıca satın alabilirsiniz.Tırnaklarda kalan jöle yapıştırıcıyı çıkarmanız yeterlidir ve tırnak yamasını tekrar kullanabilirsiniz.

GENİŞ kullanım ALANI ✨✨

Profesyonel salonlar, tırnak kursları, tırnak sanatçıları ve kişisel/aile kullanımı vb.İçin uygundur.Arkadaşlarınızla iyi bir DIY zamanının tadını çıkarabilir, bu da para tasarrufu sağlar ve ilişkileri geliştirir.

UÇLAR ✨✨

İki saat içinde suya dokunmayın.Uzun süre saklamak istiyorsanız, çıkartma ömrünü uzatmak için üzerini örtmek için oje uygulayabilirsiniz.Yöntemleri Kullanma

Özellikler

Ürün Ağırlığı

28G

Ürün Boyutu

(U x g x y)

11 × 8 × 2 cm / 4.3 × 3.1 × 0.8 inç

Paket içeriği

Gizemli Kedi Gözü Tırnak Yaması (24 ADET) × 1

Malzeme

Plastik

Renk

Gül Kırmızı / Çam Yeşil / Şarap Kırmızı / Domates / Rosybrown / Somon / Buz Mavi Not

Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde görüntülenen renkten biraz farklı olabilir.

Tırnak çıkartmaları satın alan her müşteriye profesyonel jöle tutkalı (24 adet) sunuyoruz.Daha fazla jöle tutkalına ihtiyacınız varsa tekrar satın alabilirsiniz.

  • Kullanmak - Diğerleri
  • Malzeme - Silikon Kauçuk
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak