12 Adet Pas Geçirmez Çelik Çift Kayma Duş Perdesi Kancaları Duş Perdesi halkaları Banyo Duş Çubukları

₺127.60 ₺72.72

L
M
S
Sku: w393505
Kategori: Ev Dekorasyonu
Etiketler: glide duş perdesi, Perde halkası, metal kancalar, duş perdesi kancaları paslanmaz çelik, perde rayı, dolap dekorasyon aksesuarları.

Tanım:

Malzeme: ırol

Boyutu:7.8 * 4.2 cm / 3.04 * 1.64 inç

Renk: krom; kum nikel; siyah

1.Çift duş kancaları: Çift Rulo Sürgülü Duş Kancası sağlamdır, bu duş perdesi kancaları hem duş perdesini hem de astarı asabilir.Duş perdesi halkaları, ağır bir perde ve astarı tutacak kadar güçlüdür.

2.Pürüzsüz Kayma:Bu kancalar, sürtünmeyi azaltmak ve neredeyse hiç çaba harcamadan çubuk boyunca zahmetsiz kaymaya izin vermek için özel olarak tasarlanmış küresel bilyelere sahiptir.

3.Kaplama ve Parlatma: Kaplama kaplanır ve parlatılır, çift duş perdesi kancasının kapağı banyoda paslanmaya karşı etkili zarif bir dekorasyon olarak kullanılır;

4.Yüksek Kaliteli Metal: Bu çift katmanlı duş perdesi halkaları, paslanmaya karşı etkili olan yüksek kaliteli seçilmiş metalden yapılmıştır.

5.12 Set: 12 duş perdesi halkası seti olarak satılır .Kancalar, ortalama bir banyonun miktar ihtiyacının çoğunu karşılayabilir.

not

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı gösterir, gerçek öğenin rengi aşağıdaki resimlerden biraz değişebilir.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak bu sadece referans içindir.

3.Karışık ürün,Renk ve Ebat Siparişini kabul edebiliriz.Daha fazla miktar, daha fazla indirim.

Paket şunlardır:

12 adet* kanca

İlginiz için teşekkür ederiz, Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.İyi günler!

  • Tip - Perde Direkleri, Parçalar ve Aksesuarlar
  • Malzeme - diğer
  • Kumaş Türü - Yünlü Kumaş
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak