80L Taktik Sırt Çantası Kamp Yürüyüş Kamp Balıkçılık Trekking av çanta Rahat Açık Tırmanma Çantası Ilk Yardım Ekipmanları

₺1 220.15 ₺622.23

L
M
S
Sku: w5436
Etiketler: taktik sırt çantası, 80 m sırt çantası, Çantalılar, spor çantası, ekipman sırt çantası.

80L Taktik Sırt Çantası Kamp Yürüyüş Kamp Balıkçılık Trekking av çanta rahat Açık Tırmanma Çantası ılk yardım ekipmanları

Açıklama 01-06:

【1】 Malzeme: Oxford kumaş

【2】 Ayarlanabilir Kayışlar: Evet

【3】 Molle: Aksesuarları takmak için Kanca Halkası ile ayarlanabilir

【4】 Sönümleme Kayışları: Evet

【5】Kapasite: 80L

【6】 Modüler Uzatma: Evet

【7】 Güçlendirilmiş Kulplar: Evet

【8】 Genel Boyut: 7 "x 13 " x 28"

【9】Renk: resimde gösterildiği gibi

【10】 Paket içerir: 1 x Taktik Sırt Çantası

Özellikler:

【1】 Arkada havalandırmalı örgü dolgu ve sizi serin tutmak için tasarlanmış omuz askıları ile rahat tasarım.Ekstra ağır yükleri rahatça taşımanıza yardımcı olmak için yastıklı omuz askıları, file dolgulu sırt, ayarlanabilir göğüs askıları ve üst tutamak sağlanmıştır

【2】 sırt çantası yüksek yoğunluklu ve dayanıklıdır.Çok çeşitli gövde uzunluklarına uyacak şekilde boyutlandırılmıştır.farklı bedenlere uyacak.

【3】 Ek torbalar ve diğer taktik dişli eklemek için çanta ve omuz askısı boyunca çift dikişli modüler MOLLE sistemi

【4】 Saldırı paketi sırt çantası, 3 günlük saldırı paketi, bug out çanta sırt çantası, savaş sırt çantası, menzil çantası, av sırt çantası, hayatta kalma sırt çantası, sırt çantası askeri ordu sırt çantası veya trekking sırt çantası olarak kullanılabilir.

【5】 bu Taktik Sırt Çantası sağlam bir yapıya sahiptir ve modüler uygulama, rutini, beklenmedik şeyleri ve aradaki her şeyi fethetmenize yardımcı olacak tasarımımızın temelidir.En titiz askeri özellikleri dağcılık ergonomisiyle birleştiren bu taktik sırt çantası, 3 günlük saldırı paketi, bug out çanta sırt çantası, savaş sırt çantası, menzil çantası, av sırt çantası, hayatta kalma sırt çantası, açık hava yürüyüşü, maceralar, sırt çantası askeri ordu sırt çantası olarak kullanılabilir.veya trekking sırt çantası veya günlük kullanımınız için.

【6】 Paketin dış ve iç kısmındaki çok Yönlü Bağlantı noktaları, paket konfigürasyonunu değişen ihtiyaçlarınıza sürekli olarak uyarlamanızı ve geliştirmenizi sağlar.Tutamak boyunca hafif bir bağlantı sistemi, kolay erişim için ip gibi hacimli eşyaları veya paketinizin üstüne takmanın kolay bir yolunu sağlar.

【7】 Konforlu Havalandırmalı kapalı hücreli köpük dolgu, üstün şok koruması ve konforuna yardımcı olur.Dahili örgü kayışlar ve arka panel, size yaslanırken uygun havalandırma sağlamak için tasarlanmıştır.Yükü omuzlarınıza yaymak ve yükün ağırlığını eşit olarak dağıtmak için daha geniş kayışlar tasarlanmıştır.Daha ağır yükleri daha fazla taşıyacak şekilde tasarlanmıştır comfortably.It hem yakın hem de yakın maceralar için güvenilir arkadaşınız olacak şekilde tasarlanmış ergonomik olarak tasarlanmış bir sırt çantasıdır.

Paket içeriği:

1 x Taktik Sırt Çantası

Açıklama 07-12:

【Item Number】: A85 küçük tıbbi çanta

【Ağırlık】: 0.11 KG

[Malzeme]: 800D Oxford kumaş

【Özellikler】: 20x10x7 cm

[Ürün iç paketi]: PP torba

[ürün renk]: ordu yeşil

Özellikler:

✅【Waistpack】: Saha taktik doktorları, polis, askeri, savaş cankurtaranları, ilk müdahale ekipleri, açık hava meraklıları ve daha fazlası için harika!Açık hava maceraları, avcılık, kamp, seyahat, felaketler ve kazalardaki acil durumlara tamamen hazır olun.

✅【Günlük Taşıma】: Günlük kullanım için uygundur carry.It daha kompakt, daha hafiftir ve kanamayı durdurmak ve hayat kurtarmak için gerekli tüm ilk yardım malzemeleriyle birlikte gelir.

✅【Yüklenebilir】: Askeri turnikeler, taktik basınçlı pansumanlar ve kompresyon gazlı bezleri vb.Dahil olmak üzere kanamayı kontrol etmek için ilk yardım malzemeleri.

✅【MOLLE VE hızlı ÇEKME】: Bu Falcon EveryDay mükemmel taşıma boyutudur ve MOLLE sistemli bir taktik yeleğe, savaş kemerine veya sırt çantasına takılabilirken, tüm gerekli malzemeleri kolayca ulaşılabilecek bir yerde tutar.

✅【Kalite ve Hizmet】: Falcon, en kapsamlı müşteri hizmetini sunmayı taahhüt eder.Stoklarımızın kalitesinin yanındayız.

Paket içeriği:

1 * Acil bel çantası

1 x Taktik Sırt Çantası

  • Yağmur Kapağı - No
  • ürün adı - kamp turnike set
  • Marka - Hiçbiri
  • Model Numarası - -
  • Marka Adı - BLUEFİELD'IN
  • Tartıyor - yaklaşık 133.7 g
  • Kapasite - 80L
  • Boyut - 17x6x4 (genişletilmiş uzunluğu hakkında 100cm)
  • Cinsiyet - Üniseks
  • Sırt Tipi - Softback
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - naylon, Oxford kumaş
  • İşlev - Dağcılık, Trekking Sırt Çantası, günlük kullanım
  • Kalın dış malzeme, içi gri örtü, ayrıca yoğun, plastik tokalar biraz incedir ancak sert plastikten yapılmıştır. Elastik bantlı üst valf, boyunda bir sıkma kablosu vardır, arkadaki contalar da incedir. Alt kısmı yumuşaktır. Tüm ana dikişlerin içeride yapıldığı avantajlardan, sadece dış dikişli ve tek sıra halinde cepler. Şaşırtıcı bir şekilde dışarı yapışan iplikler yok. Dikişlerin dikişi hakkında tek bir tane olmasa 5 yıldız koyardı. Bir paket vardı... 2 ay.

    Anonymous | 2023-01-05

    Puanınız : 5

    Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak