Yapışkanlı Depolama Kanca Çift duvar askısı Çok Amaçlı Banyo Havlu Elbise Çanta Anahtar Jilet Kanca Ev Depolama Kanca

₺17.85 ₺7.97

L
M
S
Sku: w5980
Etiketler: duvar kancası, banyo, anahtar jilet.

Yapışkanlı Depolama Kanca Çift duvar askısı Çok Amaçlı Banyo Havlu Elbise Çanta Anahtar Jilet Kanca Ev Depolama Kanca Açıklama:

100 % brand new ve yüksek kalite

Malzeme: ABS

Boyut: uygulama.73x52x28mm/2. 87x2. 04x1. 10 inç

Renk: Siyah, Beyaz

Kullanım için: jilet, bez, havlu, banyo havlusu, ceket, şapka, çanta, şemsiye, çamaşır torbası, anahtarlar vb

Miktar: 1 Adet

Özellikler:

【Üstün Kalite】 Siyah beyaz yapışkan saklama kancaları, sadece daha estetik bir his vermekle kalmayıp aynı zamanda uzun süreli kullanım için daha mükemmel su geçirmezlik, paslanma ve çizilme direncine sahip yüksek miktarda ABS malzeme ve yüzey işlemi kullanıyor.

【Çift Kanca Tasarımı】 Çift kanca tasarımı, bu nedenle çeşitli kullanımlara sahiptir ve kanca kırılması veya düşmesi kolay olmayan kalın ve sağlamdır out.In buna ek olarak, kancanın kenarı pürüzsüzdür, bu da ellerinize zarar vermez veya çizik bırakmaz.

【Ağır Hizmet Tipi】 Depolama kancası, 6,6 lbs'ye kadar tutabilen ve düşmesi kolay olmayan güçlü iç yapışma avantajına sahiptir.Sadece tıraş makinesini asmakla kalmaz, aynı zamanda banyo ve mutfakta diş fırçası, fiş, havlu, lif kabağı, sünger, önlük, mutfak eşyaları tutabilir veya iç veya dış mekanlarda festival dekorasyonları düzenleyebilirsiniz.

【Basit Kurulum】 Yapıştırıcılar, vidalar veya çiviler gibi harici aletlere gerek yoktur, sadece koruyucu tabakayı soyun ve istenen konuma yapıştırmak için yapışkan kancalara basın.

【Çılgınca Kullanım】 Depolama kancası fayans, mermer, metal, cam veya diğer gözeneksiz yüzeylere güvenli bir şekilde yapışabilir, banyo, mutfak, yatak odası, ofis, okul, otel veya mağaza düzenlemek için çok uygun olan farklı ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Paket içeriği:

1 * Yapıştırıcı Depolama Kanca

  • Boyut - app.73x52x28mm/2.87x2.04x1.10in
  • Renk - Siyah, Beyaz
  • Malzeme - PVC, abs
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Hızlı teslimat, mükemmel hizmet!!!

    Anonymous | 2022-12-11

    Puanınız : 5

    Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak