1 pcs Doğal Florit Kristal florit taşı Sihirli Gül 5-7 CM Kuvars Kristal Taş Noktası Şifa Altıgen Değnek Tedavi Taş

₺105.76 ₺84.68

L
M
S
Sku: w6640
Kategori: süsler
Etiketler: gül kuvars şişesi, sihirli profesyonel masa, peruk sihirli değnek, yapay çiçekler 1 m çelenk, florit boncuklar, pembe vibratör gül kuvars, çektirme kristali, bilezik sihirli değnek, altın kristal kule, şişeler florit taşı.

100 % Doğal Florit kristal pembe Florit 50-60MM kuvars kristal taş noktası şifa altıgen değnek tedavi taş Ürün açıklaması: - %100 % doğal florit ile el cilalı işlem. - Kendine özgü çizgileri olan her saf doğal florit kuvars kristali benzersiz bir hediye olarak kullanılabilir. - Florit, vücuttaki negatif enerji birikimini ortadan kaldırmaya ve kötü şansı gidermeye yardımcı olabilecek "yumuşak kristal veya renkli mücevher" olarak da bilinir.Ürün Parametreleri: - Hattı: benzersiz hatları nedeniyle doğal oluşumu-Size01: uzunluğu yaklaşık 50-60mm / 1.97 - 2.36 in-Size02: uzunluğu yaklaşık 60-70mm / 2.36 - 2.75 in - Renk: pembe-Malzeme: doğal florit kuvars kristal Not: Her ürün saf doğal ve benzersiz, değil tamamen aynı.Bazı ürünlerde çatlaklar olabilir.Doğal olarak oluşurlar, ancak hasarlardan kaynaklanmazlar.Ambalaj listesi: 1 x Florit Kristal Değnek

1. Ödeme ile ilgili herhangi bir sorun varsa, lütfen mesaj yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size cevap vereceğiz ve mümkün olan en kısa sürede bir yol bulacağız.

2. Lütfen sipariş verdikten hemen sonra ödeme işlemini tamamlayın.Biz ödedikten sonra öğeyi teslim.

3. Aynı anda daha fazla parça satın aldığınız için öğelerinizi bir paket fiyatına sahip olursunuz.Bizimle iletişime geçin ve daha düşük fiyatı alın

1. Satın alma işleminden memnunsanız lütfen bize beş başlangıçlı bir geri bildirim verin.

2. Geri bildirimdeki öğelerin resimlerini paylaşırsanız çok minnettar olacaktır.

3. Lütfen bizimle konuşmadan bize olumsuz bir geri bildirim vermeyin.Bizimle iletişime geçtiğiniz sürece her türlü sorunu çözeceğimize söz veriyoruz.

1. Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir!Satın alma işleminizden %100 memnun değilseniz, lütfen mesaj yoluyla bizimle iletişime geçin.Bir iş günü içinde cevap vereceğiz.Sorunla iyi başa çıkacağımıza ve sizi mutlu edeceğimize söz veriyoruz.

2. Kalite sorunu için %100 geri ödeme sağlıyoruz.

3. Öğeyi başka sorunlar için iade etme veya değiştirme eğilimindeyseniz, sorunun niteliğine göre teslimat ücretini (kısmen) öderiz.

ABD $ 4.99 / Fiyat

4.8 ABD doları / Fiyat

10.68 ABD doları / Fiyat

5.3 ABD doları / Fiyat

12.88 ABD doları / Fiyat

4.2 ABD doları / Fiyat

ABD $ 23.5 / Fiyat

6 ABD Doları / Fiyat

ABD $ 25.6 / Fiyat

6 ABD Doları / Fiyat

ABD $ 10.6 / Fiyat

5 ABD Doları / Fiyat

ABD $ 18.8 / Fiyat

ABD $ 11.4 / Fiyat

5 ABD Doları / Fiyat

4.2 ABD doları / Fiyat

12.88 ABD doları / Fiyat

26.8 ABD doları / Fiyat

ABD $ 5.99 / Fiyat

ABD $ 7.8 / Fiyat

  • Tarz - Yapay
  • Malzeme - Gül Kuvars
  • Tema - MASKOT
  • Marka Adı - Runyangshi'nin
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Bölgesel Özellik - Çin
  • Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak