Lüks Kedi Asılı Yatak Ev Yuvarlak Yumuşak Hamak Rahat sallanan sandalye Ayrılabilir ev hayvanı pedi Beşik Yuva Mat Küçük Köpek İçin Dört mevsim

₺810.39 ₺607.79

L
M
S
Sku: w66913
Kategori: Ev & Bahçe
Etiketler: anne kedi, orta kedi evi, şık köpek evi, kişiye özel kedi battaniyesi, kedi hamak gri, baul lüks yatak, antika metal yatak, kazak mat kedi, metal ahşap asma yatak, tom kedi yatağı.

Kedi Hamak Yatak Yükseltilmiş Pet Yatak Nefes Asılı Yuva İle Ayrılabilir Kapak Ve Ağır Demir Çerçeveleri Kedi Soğutma Karyolası İçin Köpek Kapalı Ve Açık

Özellikler

✿【Nem geçirmez】: Evcil hayvan karyolası alttadır, bu da yere temas etmediği anlamına gelir, böylece nemi itebilir ve kedinizi ve yavru köpeğinizi çeşitli cilt hastalıklarından koruyabilir.

✿【Nefes Alabilen Ağ】: Tüm kedi hamağı, yumuşak ve aşınmaya dayanıklı yüksek kaliteli örgü kumaştan yapılmıştır.Yaz aylarında bile kediniz nefes alabilirliği nedeniyle endişeli hissetmeyecek ve tatlı uykunun tadını çıkaracaktır.

✿【Güvenlik】: Yazlık kedi hamakımız dört dayanıklı demir ayakla desteklenir ve kediniz yatağa atladığında devrilmeleri şöyle dursun yatak rafları sallanmaz.Kedi hamağı, kedinin inip çıkması için doğru yüksekliktedir ve bu sizin için güvenli bir seçimdir.

✿【Makinede Yıkanabilir】: Yuvanın kenarlarında çok geniş bir cırt cırt macunu vardır ve yuvayı raftan çıkarmanız kolaydır.Bu evcil hayvan yuvası makine yıkama, el yıkama ve kuru temizleme için uygundur, böylece ellerinizi serbest bırakabilirsiniz.

✿【Önerilen Irklar】: İskoç Fold, Amerikan Bobtail, Fino Köpeği, Pomeranya, Yorkshire Terrier, Hamster, Fare, Chinchilla, Tavşan ve diğer küçük hayvanlar için mükemmeldir.

Detaylar

Malzeme: metal çubuk + örgü

Uygun için: kediler ve küçük köpekler

Renk: pembe, gri

Paket:

1 takım * Kedi Hamak

Not:

1. Manuel ölçü olarak boyut 1-2 cm hata olabilir.

2. Ürünün rengi farklı monitör tarafından biraz farklı olacaktır.

  • Tip - kediler
  • Malzeme - Maden
  • CN - Zhejiang
  • Öğe Türü - Yataklar
  • Özellik - nefes alabilir
  • Akıllı Cihaz mı - NO
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak