10 adet / grup 2835 smd led modülü 3leds DC12V 1.5 w su geçirmez LED modül lamba kanal mektup ve reklam için led işareti

₺134.81 ₺107.85

L
M
S
Sku: w9062
Kategori: LED Aydınlatma
Etiketler: alamet led, 1rgb led modülü, tanımsız pantolon, led modülü pu, led modülü küçük, hobi çocuk şapkaları kapaklar, modül relaı 24v, led modülü 12 v 1 2 w, dron led modülü, lamba smd hava.

10 adet / grup 2835 smd led modülü 3leds DC12V su geçirmez LED modül lamba kanal mektup ve reklam için led işareti

Özellikler:

ömrü: 50000 h

led miktarı: 3 adet

koruma sınıfı: IP65

giriş gerilimi: DC12V

aydınlatma kaynağı: SMD2835

Sertifikasyon: CE ve ROHS

Güç Tüketimi: 1.5 W

işın açısı: 160-180 derece

boyut: 70 (L) * 15(G) * 5 (Y) mm

Yayan Renk: Saf beyaz, Sıcak beyaz Kırmızı, Yeşil Mavi, Sarı

Özellikler:

1) yüksek parlaklık

2) Her modülde kendinden yapışkanlı bant

3) Enerji verimli, güç maliyetlerinde büyük azalma

4) Düşük ısı, yüksek parlaklık, sert koşullar altında iyi çalışır

5) Uzun servis ömrü 50000 saatten fazla, kullanım ömrü boyunca neredeyse hiç bakım gerektirmez

6) kurşun, cıva ve diğer zararlı maddeler içermez; sağlıklı, çevre dostu

Uygulama:

1) Kanal Harfleri Arka Aydınlatması

2) Reklam Tabelaları Arka Aydınlatma

3) Reklam ışık kutuları arka aydınlatma

Paket :

1x10 adet LED Modülü

1) Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamazsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeleri yeniden deneyin

3 gün içinde tamamlandı.

Biz Kayıtlı Havayolu ile gemi, DHL, UPS, FEDEX veya EMS.Teslimat için hızlı ve güvenilir yolu seçeceğiz.Teslimattan tasarruf edin ve teslimatta daha güvenli olun.Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.Biz yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değildir.Teslim süresi: Havayolu ile: ASYA, Batı AVRUPA ve Kuzey Amerika'ya 2-3 hafta. 3-5 hafta Güney Amerika, Orta Doğu, Doğu AVRUPA ve Africa.By EMS: 5-20 iş günü, UPS, DHL, FEDEX: 3-7 iş günü SERVİS TRANSİT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.Uluslararası Alıcı lütfen dikkat: 1 Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.Bu masraflar ürün fiyatına ve nakliye ücretine dahil değildir. 2 Bu ek masrafların teklif vermeden/ satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 15 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!İade nakliye ücreti masraflarınız olacaktır.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.birlikmakina.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.www.birlikmakina.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Geribildirimdeki yüksek hacim nedeniyle, sistemimiz olumlu geribildirim aldıktan sonra sizin için olumlu geribildirim bırakacak şekilde tasarlanmıştır.Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve her zaman size yardımcı olmaya çalışacağız.Lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin.Sahip olabileceğiniz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz ve sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya sitede herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bize e-posta gönderin.Biz sorunu çözmek için yardımcı olacaktır.Olumlu geri bildirimlerinizi takdir ediyoruz .

  • Genişlik - 12mm
  • Yükseklik - 5mm
  • Öğe Türü - LED Modülleri
  • Model Numarası - LED Modülü 2835
  • Gerilim - 12V
  • Sertifika - CCC, RoHS, ce
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - ledbluebell'in
  • Uzunluk - 75mm
  • Özellikler - led enjeksiyon modülü
  • iyi olanlar

    Anonymous | 2022-10-18

    Puanınız : 5

    Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak