CORUİ Tuya Akıllı WİFİ 4 İnç Çok fonksiyonlu Dokunmatik Ekran Dahili Merkezi Kontrol Paneli Akıllı Yaşam İçin Alexa Google Ev

₺2 759.28 ₺1 793.57

L
M
S
Sku: w216779

CORUİ Tuya Akıllı WİFİ 4 İnç Çok fonksiyonlu Dokunmatik Ekran Dahili Merkezi Kontrol Paneli Akıllı Yaşam İçin Alexa Google Ev

Tanım:

Ürün Adı: Akıllı Çok fonksiyonlu Kontrol Paneli

Giriş Gücü:100-240VAC, 50 / 60Hz

Çalışma Sıcaklığı: 0℃ -40℃

Çalışma Nem: 5 %-90 % RH (yoğuşmasız)

Kablosuz Protokol: WiFi, Bluetooth, ZigBee

Boyutlar: 86 * 86 * 36mm

Özellikler:

[Alexa Yerleşik ]

1.Yerleşik Alexa sayesinde Akıllı Kontrol Paneli, loT cihazlarının ses kontrolünü gerçekleştirebilir, sahneleri tetikleyebilir, alarm saatlerini, hava durumu tahminlerini, trafik yayınlarını vb.Ayarlayabilir.

2.[son derece güçlü]ZigBee ağ geçidi işlevi ve uygulama uzaktan kumandası olarak açıklanan Akıllı Yaşam uygulamasında akıllı otomatikleştirilmiş tüm Tuya akıllı cihazları ve akıllı sahneler için son derece güçlü bir merkezi kontrol cihazı.

3.[Yaygın uyumlu]Merkezi kontrol için ışıklar, perdeler, klimalar ve diğer tüm akıllı ev cihazlarıyla yaygın olarak uyumludur.Uygulamadaki Akıllı Ev sahnelerini yapılandırın, tek dokunuşla sahne modunu açın screen.No pek çok cihaz arasında tetiklenecek belirli bir cihazı bulmak için uygulamayı açmak için daha fazla zaman gerekir.

4.[HD ekran tasarımı] 4 inç yüksek çözünürlüklü LCD, IPS, çoklu dokunmatik ekran tasarımı,modern akıllı yaşam tarzına iyi uyan otomatik ışık sensörü ile birlikte,duvar içi tasarım,saniyeler içinde basit kurulum için Avrupa standart duvar kutuları ile uyumludur.

5.[yedek ağ geçidi] Evde başka bir Tuya ZigBee ağ geçidi için iyi bir alternatif ve akıllı kontroller için Uygulamada Tuya ZigBee cihazları eklemek için kontrol panelini doğrudan bir ağ geçidi olarak kullanın,eklenebilecek 100 ZigBee alt cihazına kadar.

6.[saat işlevi]Cihaz ayarında isteğe bağlı dil ve bölge ve saat ve tarih göstergeli saat işlevi, daha iyi bir yaşam deneyimi için gerçek zamanlı hava durumunu bile kontrol edebilirsiniz.

Paket içeriği:

Akıllı Kontrol Paneli * 1

Kullanım Kılavuzu * 1

Montaj Vidası*2

Notlar:

S: Uygulamaya yapılandırmak için bir hub'a ihtiyacım var mı?

C: Hayır,hub gerektirmeyen WiFi akıllı kontrol panelidir.

S: ZigBee akıllı cihazlar için bir ağ geçidi olarak nasıl çalışır?

C: Listeye Tuya ZigBee cihazları ekleyebileceğiniz uygulamaya eklendikten sonra işlevsel bir ZigBee ağ geçidi olarak kullanılıyor.

S: Daha önce uygulamaya eklediğim akıllı sahneleri tetikleyebilir miyim?

C: Evet,akıllı kontrol paneli yalnızca uygulamadaki akıllı cihazları değil,daha önce oluşturulmuş akıllı sahneleri de kontrol edebilir.

S: Bluetooth cihazları eklemek için Bluetooth ağ geçidi olarak kullanabilir miyim?

C: Hayır,yalnızca uyumlu Tuya akıllı ZigBee cihazları için ZigBee ağ geçidi görevi görebilir.

S: Ses kontrolünü destekliyor mu?

C: Evet,yerleşik Alexa sayesinde Akıllı Kontrol Paneli, loT cihazlarının ses kontrolünü gerçekleştirebilir, sahneleri tetikleyebilir.

  • Giriş Gücü - 100-240VAC, 50 / 60HZ
  • destek - Dropshipping/Toptan Satış
  • Kablosuz İletişim Kuralı - kablosuz internet, bluetooth, ZigBee
  • Çalışma Nem - %5 - %90 bağıl nem (yoğuşmasız)
  • Çalışma Sıcaklığı - 0℃ - 40℃
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Marka Adı - CoRui
  • Boyutlar - 86x86x36mm
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak