Duvara Monte Ev Mühürlü Pirinç saklama kutusu Tahıl Tahıl Konteyner Tahıl Depolama Kavanoz Kuru Gıda Dağıtıcı Mutfak Depolama Organizatör

₺1 227.93 ₺307.03

L
M
S
Sku: w1453
Etiketler: saklama kutusu tahıl, gıda saklama kabı, Pirinç Kovası, mutfak düzenleyici ve saklama kabı, pirinç dağıtıcı, mutfak aksesuarları organizatörü.

Duvara Monte Ev Mühürlü Pirinç saklama kutusu Tahıl Tahıl Konteyner Tahıl Depolama Kavanoz Kuru Gıda Dağıtıcı Mutfak Depolama Organizatör

Özellik:

Şeffaf ve görünür büyük kapasiteli 10L varil şeffaf bir tasarıma sahiptir ve ödenek bir bakışta açıktır.

Büyük kapasiteli 20 kg pirinç, her küçük bölmede 3 kg pirinç ve büyük bölmede 6 kg pirinç tutabilir.

Kantitatif çok fonksiyonlu ölçüm kabı ile, tüm aile israfı azaltmak için miktarına göre yiyebilir.

Pirinç kovası, montajı kolay olan birkaç parçadan oluşur ve disassemble.It arkaya sabitlenebilir ve duvara sabitlenebilir.

Belirleme:

Malzeme: pp

Boyut: 36.6*32.4*14.4 cm/14.56*12.75*5.66 not: Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.Hatırlatmak :

Sevgili müşteri, himayeniz için çok teşekkür ederim.Postacının paketi doğru bir şekilde teslim edebilmesi ve kayıp olasılığını azaltabilmesi için lütfen siparişi vermeden önce alıcıyı, alıcı adresi ve irtibat telefon numarasını onaylayın.Bu dükkanda yaptığınız tüm çalışmalar için çok teşekkür ederim.Tüm personel hepinize mutlu bir yaşam diler! ! !

Dropshopping :

1. Artık her 5 günde bir yenilemek için yeterli stokumuz var.

2. Ürünlerimiz neredeyse tüm dünyada satılmaktadır.

3. Teslimattan sonra lojistik sipariş numarasını sağlayabiliriz .

4. Biz 24-48 saat içinde gemi olacak. (Hafta sonları hariç)

5. Bu dükkandaki herhangi bir ürün yeniden satılabilir, ihtiyacınız olursa sipariş verdikten sonra yüksek kaliteli resimler ve videolar sağlayacağım.

5. Dropshipping müşterilerine çok hoş geldiniz.Paket herhangi bir fatura içermez ve VIP bağlantıları ve tercihli fiyatlar sağlayabilir.İyi işbirliğinizi dört gözle bekliyoruz.

Satıcı Mesajı :

Değerli müşterimiz,

Satın alma işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen önce çevrimiçi personel ile iletişim kurun ve tüm sorunlarınızı çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Himayeniz için çok teşekkür ederim!Sana mutlu bir hayat diliyorum!

Saygılarımla Satıcı

  • Malzeme - Plastik
  • Özellik - Mutfak, Mutfak depolama, Plastik saklama kabı, Mutfak için, Ekmek Sepeti, mutfak depolama ve organizasyon, mutfak saklama kutusu, mutfak organizatör, pirinç saklama kutusu, Tahıl Depolama Ja, mutfak kapları, kiler saklama kapları, depolama kaplar
  • Tarz - Modern Tarz
  • Kaynak - Anakara Çin
  • çok iyi

    Anonymous | 2022-11-11

    Puanınız : 5

    Öğeler: 0
    ALTTOPLAM: ₺0

    Aramak